Політика конфіденційності
Ця Політика є заявою про способи, за допомогою яких ми збираємо, зберігаємо та використовуємо інформацію про окремих осіб. Ця Політика розповсюджується лише на інформацію, отриману нами з онлайн-ресурсів, що містять посилання на цю Політику. КОРИСТУЮЧИСЬ ЦИМ ВЕБ-САЙТОМ ВИ ДАЄТЕ ЗГОДУ НА ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЗГІДНО З ЦІЄЮ ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИ ТАКОЖ ПОГОДЖУЄТЕСЬ З ТИМ, ЩО ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» МОЖЕ ПЕРІОДИЧНО ВНОСИТИ ЗМІНИ, КОРЕГУВАТИ, ДОДАВАТИ І ВИДАЛЯТИ АБО ОНОВЛЮВАТИ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОВІДОМЛЕННЯ. Ми будемо публікувати будь-які зміни на цій сторінці, щоб ви були повністю проінформовані щодо типів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, та за яких обставин вона може бути розголошена.

Наша Політика конфіденційності є доступною, оскільки вона розміщена на домашній сторінці, і посилання на неї містяться у кожній частині сайту, де запитуються персональні дані. На цих етапах збору інформації може наводитися додаткове пояснення щодо цілей використання інформації. За допомогою цієї політики, а також додаткових пояснень ви дізнаєтеся, яким чином ми будемо використовувати інформацію про вас, яку ви добровільно надаєте нам у процесі використання наших веб-сайтів.

1. Забезпечення конфіденційності

Термін «персональні дані», що використовується у цій Політиці, стосується такої інформацію, як ваше ім'я, дата народження, адреса електронної пошти, домашня адреса, номер телефону або IP-адреса, що можуть бути використані з метою вашої ідентифікації. Загалом, ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» не буде обробляти ваші персональні дані без вашої згоди. Однак ми залишаємо за собою право у виняткових випадках виконувати додаткову обробку інформації згідно з законом або у підтримку законного або кримінального розслідування.

В наступних розділах пояснюється, як і коли ми збираємо ваші персональні дані.

2. Цільове використання персональних даних

Більшість наших послуг не потребує жодної форми реєстрації, що дозволить Вам відвідувати наш сайт, не повідомляючи нам, хто Ви є. Тим не менш, деякі послуги можуть потребувати реєстрації. Якщо Ви реєструєтеся на нашому сайті, Вам, можливо, буде потрібно заповнити деякі поля (деякі з них є обов'язковими, а деякі Ви можете заповнити за бажанням). У таких випадках, якщо Ви приймаєте рішення приховати якісь особисті дані, запитувані нами, Вам може не надаватися можливість доступу до певних розділів сайту і нашої відповіді на ваш запит.

Ми обробляємо персональні дані в цілях, про які ми інформуємо Вас, коли запитуємо у Вас інформацію. Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України "Про захист персональних даних" №2297-VI, або етичних вимог щодо звітності або зберігання документації.

У разі надсилання електронною поштою запиту (запитання, побажання або повідомлення загального змісту) на адресу sweetzno.info@gmail.com ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» не збирає та не розголошує третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти у повідомленні. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді та буде видалена одразу після надання відповіді, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

3. Нерозголошення інформації

Ми не будемо продавати, поширювати або будь-яким іншим чином передавати ваші персональні дані третім сторонам, окрім випадків, вказаних у Політиці конфіденційності. Ми можемо розголошувати інформацію, що дозволяє встановити вашу особу, іншим філіалам ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» по всьому світу, що погоджуються використовувати її згідно з цією Політикою конфіденційності, але лише згідно з умовами цієї Політики конфіденційності. У деяких випадках персональні дані можуть передаватися третім сторонам, що діють від імені ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» але пов'язані з діяльністю студії в Україні, для подальшої обробки відповідно до цілі (цілей), для яких інформація збиралася, такі як послуги з доставки, оцінка або технічна підтримка. Ці треті сторони уклали договір з компанією ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» про те, що вони будуть використовувати персональні дані лише для погоджених цілей та не продаватимуть вашу особисту інформацію третім сторонам, і не розголошуватимуть її третім сторонам, окрім випадків, коли це вимагається законом. У випадку повідомлення персональних даних третім сторонам ми прикладемо зусилля для того, щоб впевнитися, що обробка даних відбувається відповідно до цілей і в межах, в яких дані були зібрані.

Існує два додаткові випадки, коли зібрані персональні дані можуть бути передані третій стороні. Перший випадок – при продажі, присвоєнні або передачі діяльності фірми разом з даними про клієнтів, при якому ми вимагаємо від покупця, сторони, що придбала або отримала права, використовувати персональні дані згідно з цією Політикою конфіденційності. Другим випадком, коли ваші персональні дані можуть бути розголошені третій стороні, – якщо цього вимагає відповідний закон, розпорядження суду або постанова уряду, або якщо розголошення необхідне для підтримки законного або кримінального розслідування.

4. Право доступу

Ви маєте право перевіряти актуальність ваших персональних даних. У деяких країнах ви маєте законне право запросити внесення нами змін у ваші персональні дані або їх видалення. Крім того, ви завжди можете повідомити нам, якщо ви не хочете більше підтримувати з вами зв'язок. Якщо ви бажаєте зв'язатися з нами з приводу використання ваших персональних даних, будь ласка, надішліть електронного листа на електронну адресу sweetzno.info@gmail.com. Будь ласка, вкажіть у листі назву веб-сайту, якому ви надавали інформацію, а також вкажіть інформацію, яку ви бажаєте змінити, оновити або видалити. Ваші запити будуть оброблятись своєчасно та належним чином. Запити на видалення персональних даних керуються вимогами до представлення законних або етичних звітів, або зберігання документації, що накладаються на нас.

5. Безпека та Конфіденційність

Для забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, які ми збираємо у мережі, ми використовуємо мережі даних, захищені, серед іншого, стандартною системою мережевого захисту та паролем. У процесі обробки ваших персональних даних ми вживаємо спеціальних заходів з захисту інформації від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Хоча ми не можемо гарантувати захисту від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення інформації, ми намагаємося запобігти цим прикрим ситуаціям.

6. Анонімні дані та Cookies

Ми можемо збирати та обробляти анонімну інформацію про ваше відвідування цього веб-сайту, таку як деякі відвідані вами сторінки та виконаний вами пошук. Ми використовуємо цю анонімну інформацію з метою вдосконалення змісту сайту та збору загальної статистики про осіб, що використовують сайт для внутрішніх цілей дослідження ринку. Таким чином, ми можемо встановлювати файли «cookies», що збирають доменні імена першого рівня (наприклад, «bigmail.com» з адреси електронної пошти «john@bigmail.com») та дату і час візиту. Файли «Cookies», які ми використовуємо, не можуть бути використані для визначення особи окремого користувача. Файл «cookie» - це невеликий фрагмент інформації, що надсилається на ваш браузер та зберігається на жорсткому диску комп'ютера. Файли «cookies» не можуть завдати шкоди вашому комп'ютеру. Ви можете налаштувати браузер, щоб отримувати сповіщення при отриманні файлів «cookies». Це дозволить вам вирішувати, приймати їх чи ні. Ми можемо користуватися послугами третіх сторін, що допомагають нам у зборі та обробці інформації, описаної у цьому розділі, і при цьому на всі треті сторони поширюються зобов'язання, описані вище у пункті 3.

В деяких випадках ми можемо використовувати інтернет-теги (також відомі як теги дії, однопіксельні GIF, чисті GIF, невидимі GIF і 1-by-1 GIF) разом з файлами cookies на сайті та можемо застосовувати ці теги через рекламних партнерів сторонніх компаній. Ці теги розміщуються як на рекламних оголошеннях у мережі, що приводять користувачів на сайт, так і на різних сторінках сайту. Ми використовуємо цю технологію для оцінки відповідей користувачів на наші сайти та ефективності наших рекламних кампаній (включаючи, скільки разів була відкрита сторінка та яку інформацію було переглянуто). Завдяки цим інтернет-тегам/файлам cookies партнери сторонніх компаній можуть збирати загальні анонімні дані про відвідувачів інших сайтів. Ви можете не сумніватися, що ми НЕ збираємо і не шукаємо за допомогою цих тегів або файлів cookies жодної інформації, що дозволяє встановити особу наших відвідувачів, таку як імена, адреси, адреси електронної пошти або номери телефонів. Якщо ви бажаєте отримати більше інформації про наші веб-теги та файли cookies, пов'язані з рекламою у мережі або відмовитися від збору анонімної інформації третіми сторонами, будь ласка, відвідайте веб-сайт Network Advertising Initiative.

7. Google Analytics

Ми використовуємо Google Analytics для раціоналізації нашого портфелю веб-сайтів шляхом (і) оптимізації трафіку до та між корпоративними веб-сайтами та (іі) інтеграції та оптимізації веб-сторінок у разі потреби. Google Analytics - це сервіс, що пропонується компанією Google Inc. ("Google"), який генерує детальні статистичні дані про трафік і джерела трафіку веб-сайтів, а також оцінює конвертацію та продажі. GoogleAnalytics використовує файли «cookies», що зберігаються на вашому комп'ютері та дають можливість аналізувати, як користувачі використовують наш веб-сайт.

Інформація, отримана за допомогою файлів «cookies» щодо використання вами нашого веб-сайту, включаючи вашу IP-адреса, анонімізується шляхом використання відповідних налаштувань (функція "_anonymizelp()" або аналогічна) і передається на сервери Google у Сполучених Штатах Америки. Додаткову інформацію про анонімізацію ІР див. за посиланням: https://support.google.com/analytics/answer/2763052 (зовнішнє посилання).

Від нашого імені Google буде використовувати інформацію, отриману за допомогою файлів «cookies» з метою оцінки використання нашого веб-сайту, створення звітів про дії на веб-сайті, і передавати нам ці звіти для цілей аналізу.

Google може передавати цю інформацію третім особам у разі відповідного правового зобов'язання або якщо третя особа опрацьовує дані від імені Google. За жодних обставин Google не буде об'єднувати або асоціювати вашу IP-адресу з іншими даними, що зберігаються в Google.

Ви можете попередити або зупинити встановлення та зберігання файлів «cookies» налаштуваннями вашого браузера, завантаживши та встановивши безкоштовне доповнення для браузера Opt-out Browser Add-on, доступне за посиланням: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en (зовнішнє посилання) . Повідомляємо, що в такому випадку ви не зможете повністю користуватись всіма функціями нашого веб-сайту.

Використовуючи наш веб-сайт, ви даєте згоду на обробку будь-яких персональних даних, які Google буде збирати про вас під час використання і для цілей, вказаних вище.

8. Особиста інформація та діти

Більшість послуг, доступних на цьому сайті, призначені для осіб віком від 7 років. Особа, що запитує інформацію про послугт, що стосуються дітей, повинна бути не молодша 18 років. Ми не будемо свідомо збирати, використовувати або розголошувати персональні дані дітей до 18 років без отримання попередньої згоди особи, що має батьківську відповідальність (наприклад, один з батьків або опікун) за допомогою прямого контакту поза мережею. Ми повідомимо батьків (i) про особливий тип персональних даних дитини, що збираються, і (ii) можливість відмовитися від подальшого збору, використання або зберігання такої інформації. Ми дотримуємося законів із захисту прав дітей.

9. Посилання на інші сайти

Ця Політика конфіденційності поширюється лише на цей веб-сайт за винятком веб-сайтів третіх сторін. Ми можемо давати посилання на інші веб-сайти, які, на нашу думку, будуть цікаві нашим відвідувачам. Ми прагнемо бути впевнені, що ці веб-сайти відповідають найвищим стандартам. Однак у зв'язку з природою всесвітньої мережі, ми не можемо гарантувати стандарти конфіденційності кожного веб-сайту, на який ми посилаємося, або відповідати за зміст інших сайтів, крім цього, і Політика конфіденційності не поширюється на сайти, на які ми даємо посилання, і що не належать компанії Novartis.

10. Зверніться до нас

Якщо у вас виникли запитання або скарги щодо нашого дотримання цієї Політики конфіденційності, або якщо ви хочете лишити рекомендації або коментарі для вдосконалення нашої Політики конфіденційності, будь ласка, надішліть нам електронного листа на адресу sweetzno.info@gmail.com.

Що таке cookie?

Cookies – це невеликі текстові файли, що записуються на ваш комп'ютер, коли ви відвідуєте веб-сайт. Файли cookies на веб-сайті ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» виконують багато різних функцій, наприклад, дозволяють вам ефективно переміщуватися по сторінках сайту, зберігають ваші вподобання та забезпечують більш комфортне перебування на сайті в цілому.

Згідно з Директивою ЄС 2009/136/EC ми можемо зберігати файли cookies на вашому комп'ютері, якщо вони важливі для роботи сайту, але ми повинні отримати вашу згоду для зберігання всіх інших файлів cookies.

Сайти компанії ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» можуть використовувати деякі другорядні файли cookies. Ми робимо це не для того, щоб відстежувати або ідентифікувати окремих користувачів, а для того, щоб зібрати корисні дані про використання сайтів з метою їхнього вдосконалення для наших користувачів. Без інформації, яку ми отримуємо від систем, що використовують файли cookies, ми не зможемо надавати наші послуги.

Типи файлів cookies, що ми використовуємо

Коли ви обираєте мову, розмір шрифту або спеціальну версію сайту (наприклад, високу контрастність), ми використовуємо «cookies налаштування інтерфейсу користувача». Зробивши налаштування один раз, вам не потрібно вказувати ваші вподобання повторно при вході на сайт.

Коли ви використовуєте частини сайту, що потребують реєстрації для надання доступу до контенту, ми зберігаємо «cookie аутентифікації» на вашому комп'ютері. Це дозволяє вам залишати і повертатися до цих частин сайту без повторної аутентифікації.

Якщо на вашому комп'ютері встановлено Adobe Flash (на більшості комп'ютерів встановлено) і ви використовуєте відео плеєри, ми зберігаємо «flash cookie» на вашому комп'ютері. Ці файли cookies використовуються для зберігання даних, необхідних для відтворення відео або аудіо та зберігання вподобань користувача.

ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» прагне зрозуміти, як користувачі використовують наші веб-сайти, використовуючи сервіси веб-аналітики. Вони підраховують кількість відвідувачів та показують інформацію про загальну поведінку користувачів – таку як ідентифікація пошуку за ключовими словами, що привели користувача на сайт, типовий час перебування на сайті або середня кількість сторінок, які переглядає користувач. Для цих цілей ми зберігаємо «cookie аналітики першої сторони» на вашому комп'ютері.

Ми також можемо використовувати такі сервіси як Google-аналітика для відстеження веб-статистики. У такому випадку ми зберігаємо «cookie третьої сторони» на вашому комп'ютері. Також ми можемо використовувати Google Maps.

Будь-яка інформація, зібрана за допомогою цих фалів cookies, зберігається та обробляється ОСВІТНЯ СТУДІЯ «Sweet ЗНО» або одним з довірених філіалів компанії, у країнах, де ведеться наша діяльність.

Як контролювати файли cookies

Якщо ви не бажаєте отримувати файли cookies, ви можете змінити налаштування вашого браузера, щоб отримувати сповіщення про надсилання файлів cookies, або повністю відключити cookies. Ви також можете видалити вже записані файли cookies.

Якщо ви бажаєте обмежити або заблокувати файли cookies, що надсилаються на ваш комп'ютер, у браузері, ви можете зробити це у налаштуваннях браузера; функція «Допомога» у вашому браузері містить інструкції про те, як це зробити. Або ви можете відвідати www.aboutcookies.org (зовнішнє посилання), що містить повну інформацію про те, як виконати цю операцію у багатьох інтернет-браузерах.


Made on
Tilda